KezdőlapCéginformációSzolgáltatásainkKapcsolat
Műszaki vizsgáztatás
Műszaki vizsga árak
Eredetiség vizsgálat
Zöldkártya
Autójavítás
Klímaszerviz

Magunkról

1980-ban nyitottuk meg kapuinkat ügyfeleink előtt. A 80-as években Skoda gyártmányú gépjárművek szervizelésével foglalkoztunk főként, akkor ez a típus volt a leg közkedveltebb a piacon. Természetesen a keleti paletta sem volt háttérbe szorítva, de akkoriban ez volt a fő "márka".

1992-ben Betéti társasággá alakultunk és ez idő tájt már nyugati típusok szervizelését is vállaltuk. Főként Opel, Skoda, Suzuki típusokat javítottunk!

Szintén ebben az évben szereztük meg a jogosultságot (benzines) gépjárművek környezetvédelmi felülvizsgálatára (zöldkártya kiadásra).

Idő közben beszereztükn korszerű vizsgáló és mérő berendezéseket (fékpad, gázelemző, stb.), így munkánkat még precízebben tudtuk elvégezni és ellenőrizni.

2007-ben megszereztük a jogot, hogy Műszaki állomássá nyilvánítsák műhelyünket. Ezen jog megszerzésének alapfeltétele volt, hogy korszerű mérő és ellenőrző berendezésekkel szereljük fel autójavító műhelyünket. Ezt a feltételt teljesítettük, ezért autószerelő műhelyünk a legkorszerűbb berendezésekkel van ellátva!

Ugyan ezen évben jogot szereztünk dízel gépjárművek környezetvédelmi felülvizsgálatára (zöldkártya kiállítására).

Vállalkozásomat magam vezetem és három alkalmazottat foglalkoztatok. Autószerelőim több éves autószerelő gyakorlattal rendelkeznek!

Javítassa nálunk autóját, hogy biztonságosan közlekedhessen tovább!

Szeretettel várjuk műhelyünkbe!

Üdvözlettel:
Scheiling Ferenc
autószerelő mester

Minden jog fenntartva 2009 | Weboldal készítés